Verzekeringen

Ondernemen brengt kansen en risico’s met zich mee. Voor uw onderneming en uw eventuele personeel, maar ook voor u persoonlijk. En tegen die verschillende risico’s bent u graag ingedekt, zodat u met een gerust hart verder kunt met ondernemen. Met onze module Instijl Basis, maken wij uw verzekerbare risico’s inzichtelijk en bieden wij, geheel uniek in deze markt, volledig provisievrije verzekeringsoplossingen aan.

Hierna nemen wij uw lopende verzekeringen in behandeling en worden op afgesproken momenten de eventuele wijzigingen met u besproken. Zo bent u nooit onder- of over verzekerd en heeft u verder geen omkijken naar het verloop van uw verzekeringen.

Onder de module Instijl Basic vallen de volgende onderdelen:

Inventariseren en analyseren

Wij inventariseren en analyseren uw bedrijfsdoelstellingen, wensen, risicobereidheid en de verzekerbare risico’s.

Afsluiten en muteren

Vergelijken, afsluiten en muteren van verzekeringsproducten.

Adviseren

U krijgt advies over eventueel af te sluiten (aanvullende) verzekeringen die de geanalyseerde financiële risico’s goed ondervangen. 

Begeleiden

Hieronder valt het begeleiden van schadeafhandelingen.

Informeren

Wij zullen u informeren over wetswijzigingen, dekkingswijzigingen en risicowijzigingen welke van toepassing zijn op uw verzekeringspakket.

Periodieke revisie

Periodiek zal er contact met u worden opgenomen om door te nemen of uw huidige en toekomstige wensen en behoeften nog aansluiten bij het afgesloten verzekeringspakket.

Voor meer informatie over de module Instijl Basis kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Het is ook mogelijk om uw Basis module uit te breiden met onze aanvullende diensten (Instijl Dynamic), of een volledige risico analyse (Instijl Executive)

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek met één van onze adviseurs.