Bedrijfsondersteuning & Advies

Instijl Financiële Diensten is een betrokken business partner met een uitgebreid team van specialisten, dat u graag van dienst is bij het optimaliseren van uw onderneming. Om u hier zo goed mogelijk bij te kunnen ondersteunen willen wij u de mogelijkheid bieden om een pakket samen te stellen dat aansluit bij uw wensen en behoeften, om zo het ondernemen voor u te vergemakkelijken.

Met onze onderstaande modules breidt u eenvoudig uw kennis en inzicht in uw onderneming uit tot een totaaloplossing naar wens.

Basis

Wat u standaard van ons kunt verwachten, is een goed en betaalbaar verzekeringsadvies op basis van adviesbemiddeling. Hierin worden verzekerbare risico’s inzichtelijk gemaakt en verzekeringsoplossingen provisievrij geadviseerd.

Dynamic

In de module Instijl Dynamic kunt u naast Instijl Basis optioneel 12 uur per jaar gebruik maken van aanvullende diensten. Ook hebben wij binnen ons netwerk diverse netwerkpartners op het gebied van fiscaal advies, sales en projectontwikkeling. U kunt een keuze maken uit de volgende aanvullende diensten:

• Juridisch advies
• Incasso & debiteurenbeheer
• Verzuimbegeleiding
• Consultancy
• Marketing
• Website development

Executive

De module Instijl Executive biedt u een complete risico-inventarisatie van uw gehele bedrijf. Hierbij beperken wij ons niet tot uitsluitend verzekerbare risico’s, maar zullen wij naast de operationele risico’s ook kijken naar strategische en juridische risico’s. Verder brengen wij alle overige interne- en externe risico’s in kaart. Deze risico´s worden uitgewerkt in een uitgebreid, door onze specialisten gemaakt rapport. Vervolgens zullen wij dit rapport met de door ons geadviseerde maatregelen met u bespreken en verwerken in een actieplan.

Op deze wijze zorgen wij er samen met u voor dat uw doelstellingen niet in gevaar komen en deze daadwerkelijk behaald worden. Wilt u meer informatie ontvangen over onze pakketmogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten.