Verzekeringen

Door de jaren heen worden verschillende verzekeringen afgesloten. Zo heeft u wellicht al jaren dezelfde verzekeringen. Maar alles om ons heen verandert snel en ook uw gezinssituatie is aan verandering onderhevig. Al die veranderingen zijn van invloed op uw behoeften en op uw dekking. En hoe weet u zeker of u niet oververzekerd of onderverzekerd bent, of een aanzienlijk bedrag kunt besparen?

U kunt bij ons terecht op het gebied van alle mogelijke verzekeringen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en tarieven, vanwege onze samenwerking met een groot aantal vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen. Wanneer u uw verzekering(en) bij ons onderbrengt bekijken wij waar u optimaal verzekerd bent tegen het gunstigste tarief. Deze verzekering sluiten wij vervolgens geheel provisievrij* voor u af.

Wanneer u meerdere verzekeringen bij ons onderbrengt ontvangt u een extra korting. Ook kan het dan voordelig zijn om te kiezen voor ons service abonnement. Voor een vast bedrag per maand houden wij uw situatie in de gaten en zorgen wij, mede door persoonlijke gesprekken te voeren, ervoor dat uw pakket altijd perfect aansluit op uw situatie.

* Vraag naar de voorwaarden